TomPost in je inbox!

Schrijf je nu in voor de (zeer onregelmatige*, maar minstens zo leuke) nieuwsbrief en ontvang een handgeschreven kaart in je brievenbus! 
 

*Ik zal nooit een wekelijkse nieuwsbrief schrijven, maar houd je op de hoogte als ik écht iets te melden heb. Ook zul je nooit rechtstreeks mails ontvangen van partners, simpelweg omdat ik jouw gegevens niet verkoop aan derden. 

Een handgeschreven kaart in je brievenbus, een kleine moeite maar hoe en waarom dan?

Om TomPost te ontvangen, vul je alleen je e-mailadres in. Als je ook je geboortedatum invult, dan krijg je op je verjaardag een persoonlijk berichtje van me. Maar het lijkt me leuk om je ook een kaartje te sturen van één van de vele bestemmingen die ik aandoe.

Zo heb ik al wat kaarten verstuurd vanaf een gay-friendly eiland in Maleisië en het vulkanische paradijs dat Gran Canaria heet. Maar ook gingen er zonnige groeten naar lezers van LiveLikeTom vanuit zonnig en gay Curaçao en Benidorm. En niet te vergeten vanuit Londen, waar ik deels woon. Waarom ik dat doe? Gewoon omdat ik dat leuk vind. Dat lijkt me de enige echte goede reden om dat te doen.

Wil jij ook een handgeschreven kaart ontvangen vanaf één van m'n volgende bestemmingen, vul dan hieronder ook je adresgegevens in


 
* *verplicht
*verplicht
/
Email Marketing Powered by Mailchimp